• Ontdek PrimaDonna x Myla Dalbesio
  • Ontdek PrimaDonna x Myla Dalbesio

   IT'S ALL IN YOU

   Een coole collectie met streetstyle geïnspireerde lingerie, badmode én sportswear voor vrouwen met een grotere cupmaat. Dit is de exclusieve PrimaDonna x Myla Dalbesio-collab.

   Ontdek de collectie

 

Story of Myla Dalbesio

Met de collectie wil PrimaDonna vrouwen laten stralen en blaken van zelfvertrouwen, net als onze stoere muze Myla Dalbesio. De baseline van de collectie is dan ook toepasselijk 'It's all in you'. Want je kan alles zijn wat je maar wil.

"De lingerie, swimwear en accessoires van PrimaDonna geven me zelfvertrouwen en ik wil andere vrouwen ook dat gevoel geven. Ik hoop dat ze iets leuks zullen dragen uit deze collectie en het gevoel hebben dat ze zichzelf kunnen zijn. Dat ze alles kunnen bereiken wat ze willen. Geloof in jezelf en de wereld ligt aan je voeten." zegt Myla Dalbesio.

  • Ontdek PrimaDonna x Myla Dalbesio
  • Ontdek PrimaDonna x Myla Dalbesio
 

De collectie

Een longline triangel bh met véél kant, een stoer bomberjack, een zwart badpak met een extra diep decolleté, een trendy sportlegging, een leuke sjaal of pet, … alle stukken ademen een coole New Yorkse vibe en zijn must haves in elke hippe garderobe. Een complete lifestyle collectie met lingerie en swimwear, maar ook met originele accessoires die je outfit een urban twist geven. Comfy, vrouwelijk en stoer tegelijk!

Exclusief verkrijgbaar bij een selectie lingeriespeciaalzaken en op primadonna.com.
Check de storelocator voor een verkooppunt in je buurt.
 


triangelbh

triangelbh


hotpants

hotpants


haltertriangelbikini

haltertriangelbikini


work out pants

work out pants

 

Geloof in jezelf en de wereld ligt aan je voeten