PrimaDonna neemt patent Mammae borstvoedingsbehas over

PrimaDonna neemt patent Mammae borstvoedingsbeha's over

Eerder dit jaar sloot Mammae helaas de boeken.

Voor de fans van de unieke borstvoedingsbeha's van het merk, is er nu mooi nieuws. Lingeriegroep Van de Velde nam Mammae's patent op de behaconstructie over en werkt op dit eigenste moment aan een gloednieuwe collectie modieuze borstvoedingsbeha’s.

Deze beha's komen vanaf oktober 2020 op de markt in de PrimaDonna Twist collectie.
 

Ontdek PrimaDonna Twist

Waarom PrimaDonna?

Als geen ander begrijpt PrimaDonna vrouwen met een grotere cupmaat. Al meer dan 150 jaar overtuigt het merk vrouwen in paskamers over de hele wereld met haar unieke combinatie van fashion en comfort. PrimaDonna wil vrouwen blij maken met mooie, perfect passende lingerie, op elk moment van de dag en in elke fase van hun leven, dus ook wanneer ze borstvoeding geven.

PrimaDonna neemt patent Mammae borstvoedingsbehas over

Wil je graag als eerste weten wanneer de PrimaDonna borstvoedingsbeha beschikbaar is? Schrijf je dan hieronder in voor onze e-newsletter.

Wij geven om uw privacy! We zullen uw persoonlijke gegevens altijd verwerken in overeenstemming met ons Privacybeleid | Cookiebeleid.

  • We zullen u communicatie sturen zolang u geen bezwaar hebt tegen de verwerking van uw gegevens of uw toestemming voor direct marketing-doeleinden intrekt (dit kunt u op elk moment doen door een e-mail te sturen naar privacy@vandevelde.eu of gewoon door te klikken op "Uitschrijven" onderaan onze e-mails).
  • We kunnen onze communicatie en online advertenties aanpassen op basis van de informatie die u ons verstrekt (bijvoorbeeld via de producten waarvoor u interesse hebt getoond of die u bij ons hebt gekocht, uw locatie, …).
  • Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit verkopen.